Over ons

-> Duurzame desinfectie

-> Veiligheid en hygiëne

-> Minder gif, minder antibiotica

Doctor woman with microscope in laboratory. Scientific research.

We houden van wat we doen, en dat blijkt. Met vele jaren praktijkervaring kennen we de sectoren waarin we werkzaam zijn als onze broekzak. Geen uitdaging is ons te groot of te klein en we doen ons uiterste best voor elk project dat we op ons nemen.

Herkent u deze vragen?

– Kunnen we een wereld creëren waarin minder giftige chemicaliën worden gebruikt en minder antibiotica nodig is?
– Is het mogelijk om ziekten te voorkomen door ziekteverwekkers in een vroeg stadium te bestrijden?
– Kan antibioticaresistentie worden tegengegaan?

Het antwoord is simpel: Ja, dat kan!

Vervang giftige bestrijdingsmiddelen door een duurzaam desinfectiemiddel. Ziekteverwekkers krijgen hierdoor geen kans. Door ziekten te voorkomen is minder antibiotica nodig. Duurzame desinfectie draagt bij aan een veilig en gezond leefklimaat voor mens, dier en milieu. Ideaal voor organisaties waar veiligheid en hygiëne van levensbelang zijn.

Holland2o BV is een jonge organisatie, die zich bezig houdt met het (laten) vervaardigen en de verkoop van machines voor het genereren van ECA-water. De eigenschappen van het genereert water zijn een hoog Redox potentiaal en waarbij de PH neutraal blijft. Door deze eigenschappen is het alsdan gegenereerd water in staat om het leven van virussen, bacteriën en schimmels op planten, groenten, vis, vlees etc. onmogelijk te maken. De toegepaste techniek is bekend, maar waar Holland2o zich hier onderscheid is het gebruik van HCL (zoutzuur) in plaats van NACL (Zout), welke stoffen via een ionisatieproces verantwoordelijk zijn voor het verhogen van de Redox van bronwater. Het verschil tussen de toepassing op basis van HCL of NACL is dat bij de HCL toepassing de te meten restwaarde een factor 1000 lager ligt qua ppm’s dan bij NACL.

Holland2o richt zich op het laten vervaardigen van machines (voor in situ gebruik) voor de B-t-B markt worldwide en meer specifiek op de voedselverwerkende industrie, agro- en horticulture. Deze markten zijn bekend met de werking van ECA-water maar wensen geen toepassingen te gebruiken op basis van NACL omdat de restsporen van het zout de metalen aantasten (roestvorming) en dat voor wat betreft de agro en horticulturen markt de grond ook nog een gaat verzilten. Dergelijke effecten zijn niet van toepassing bij gebruik van ECA-water op basis van HCL

* Benieuwd naar de samenstelling en wat Holland2o Dynamisch-ECA-Water allemaal voor u kan betekenen? Vraag het ons en of download gratis door onderstaande formulier in te vullen onze brochure.

Download hier gratis onze brochure

De brochure van Holland2o Dynamisch-Eca-Water geeft u meer inzichten op de producten waarop het toegepast kan worden